(?)
interview
07-08-2014  19:18

Yes!!

Het interview met Ellis van Eijden over mijn boek is nu online te bekijken. Met dank aan mijn zoon Wesley Sijbers die daar hard aan gewerkt heeft ; Sijbers Motion Productions

https://www.youtube.com/watch?v=X9yTKAh1jgo

 

Mijn boek is klaar en de download link beschikbaar
06-07-2014  16:59

Mijn boek is klaar!!
En de download link is beschikbaar!
Voor Epub: http://bit.ly/1HRH1tx 

Voor PDF (voor ipad en iphone lezers) http://bit.ly/1NAGd1k


 In de aankomende maand ga ik verder aan de slag met de PR.
Voor nu is het iets kleins wat mag gaan groeien.

Nog even en dan.....
06-06-2014  21:02

Druk bezig met de laatste fase van mijn boekje. Dit wordt het voorwoord:

In de afgelopen jaren ben ik van een vrouw die nieuwsgierig was naar het spirituele gegroeid naar een ander mens.
De titel van dit boekje ; Mijn weg naar de Engelen. “oei, ik groei, spiritueel” past dan ook voor mij precies bij mijn verhalen en ervaringen van de afgelopen jaren.
Ik wil mijn ervaringen en groei op het spi...rituele vlak graag delen met iedereen die een zelfde soort ontwikkeling doormaakt. Zodat je weet dat t niet abnormaal of raar is als je zelf eenzelfde soort ervaringen en groei doormaakt.
Ik doe dit o.a. in een gratis te downloaden E-book omdat ik dit wil doen vanuit mijn standpunt “uitwisseling van kennis en ervaringen kan ook zonder geld op basis van energie”
Het boekje is opgebouwd uit dagboekgedeelten, mailtjes en brieven. En begint in t vroege voorjaar van 2009 als mijn ervaringen en groei langzaam op gang komen. Maar na een aantal maanden steeds meer in een stroomversnelling komen. (Lees het als een dagboek en zie de schuingedrukte tussenstukjes als verduidelijking.) Na een zoektocht was de Reiki mijn eerste echte bewuste kennismaking met de spirituele wereld.

https://www.facebook.com/emmy.sijbers